top of page

Letar du festlokal i Jönköping? Så hittar du en lokal för en riktigt hipp fest


Letar du efter den perfekta platsen för att släppa loss? Kanske söker du en festlokal i Jönköping? En plats som garanterar minnesvärda ögonblick och som erbjuder allt från läckra rätter och uppfriskande drycker till en pulserande scen och sjung-med-vänlig karaoke?

Förvandla företagets kickoff till en oförglömlig upplevelse

Din mission är att hitta ett ställe som förstår betydelsen av att inleda ett projekt eller ett nytt arbetsår med en ordentlig smäll. Som är medvetna om att en lyckad kickoff kan fylla ett team med den energi och inspiration som krävs för att nå nya höjder. Någon som erbjuder – inte bara en fantastisk partymiljö – utan även en flexibel festlokal för uthyrning med plats för många festsugna. En lokal som är designad för att främja samhörighet, skratt och positiv energi, allt för att kickoffen ska bli en riktig succé. Hitta någon som finns där för att lyssna på dina idéer, bidra med egen expertis och tillsammans skapa den ultimata kick off-upplevelsen för ditt team.

Från födelsedagsfester till större möhippor/svensexor

Hörnan är stället för dig – det är dessutom mer än bara en superb destination för företag. Det är även det ultimata stället för kompisgäng som planerar att fira födelsedagsfester i stor stil, eller för blivande brudar och brudgummar som önskar sätta guldkant på sina sista dagar av singellivet. Med en rymlig lokal som kan husera upp till 75 glada festdeltagare, har vi kapacitet att organisera allt från spännande quiz till medryckande karaoke. Men vi stannar inte där. På Hörnan är vi passionerade för att göra varje fest unik och vi hjälper dig mer än gärna att skräddarsy en fest så att den speglar just din vision samt företagets eller födelsedagsbarnets personlighet. Vårt mål? Att skapa minnen som inte bara varar livet ut, utan som också ger dig anledning att le varje gång du tänker tillbaka på festen hos oss.

Så, varför vänta? Upptäck Hörnan – utestället som även hyr ut festlokaler och skapar oförglömliga upplevelser. Skicka ett mail till oss på Hej@Hornanjkpg.se och låt oss tillsammans planera ett party värt att minnas. Oavsett om det är en företagskickoff, en födelsedagsfest, en svensexa, en möhippa, eller någon annan festlig sammankomst – vi ser fram emot att göra din kväll på Hörnan till en oförglömlig upplevelse!


bottom of page