top of page

Hitta rätt lokal till en möhippa eller svensexa i Jönköping


Att anordna en möhippa eller svensexa är inte det enklaste man kan göra. Oftast är man ett gäng vänner och familjemedlemmar som ska samsas och planera tillsammans och alla har olika viljor och önskemål – och när det kommer till möhippor och svensexor så känner alla dessutom brudgummen eller bruden och tror sig veta vad han eller hon tycker bäst om att göra. En svår nöt att knäcka – minst sagt.


Alla ska ha kul på möhippan och svensexan

Men det behöver inte vara svårt att lyckas med varken en möhippa eller svensexa – för om vi reducerar ner allas viljor så finns det en sak som de flesta är överens om – gemenskapen – såklart. Det viktigaste är att så många som möjligt kan hänga med både när det gäller upplägg och kostnader. Men hur ordnar man en helfestlig tillställning med roliga aktiviteter, god mat och smakfulla drinkar – där det garanterat blir succé?


Aktiviteter för möhippa eller svensexa i Jönköping

Till att börja med, var håller ni hus? Planerar ni en svensexa eller möhippa i Jönköping? Jo, men då har vi ett riktigt bra tips på var ni ska boka in er någonstans. På en restaurang med en riktigt het karaokescen där ni kan sjunga er hesa till Shallow, Främling, Stad i Ljus eller någon annan populär karaokelåt. Ett ställe där ni kan briljera i quiz eller njuta av god mat och spännande drinkar. Hos oss på Hörnan, såklart. Här hittar ni precis allt det där som behövs för en helkväll där firande av brud eller brudgum står i fokus. Boka in er hos oss så ser vi till att ni får en oförglömlig kväll som bruden eller brudgummen kommer minnas för alltid!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page